Talent Kitchen vestigt zich aan de Herengracht 338 te Amsterdam

maandag 22 juli 2024

De kantoorruimte gelegen op de 2e verdieping van het karakteristieke kantoorgebouw gelegen aan de Herengracht 338 te Amsterdam hebben wij succesvol verhuurd aan Talent Kitchen. De overeenkomst omvat circa 209 m² v.v.o. kantoorruimte. 

Dit unieke kantoorgebouw is omstreeks 1618 gebouwd en bevindt zich midden in het centrum van Amsterdam. Het gebouw is voorzien van karakteristieke elementen en beschikt over een royale achtertuin waar de huurders van het gebouw gebruik van kunnen maken.

Talent Kitchen beheert talenten in de mediawereld, met focus op het opbouwen van professionele carrières door ondersteuning bij creatieve ontwikkeling, carrièreplanning en netwerkontwikkeling. Ze versterken en bewaken ook imago's, onderhouden contacten met media en commerciële partners, beheren agenda's, regelen contractonderhandelingen en bieden juridische ondersteuning aan hun talenten.

Op dit moment is er nog circa 150 m² v.v.o. kantoorruimte beschikbaar gelegen in het souterrain, dus neem vooral contact met ons op voor het maken van een afspraak om de ruimte te bezichtigen.

De belangen van de eigenaar werden bij de totstandkoming van de huurovereenkomst behartigd door TREC.

Terug naar overzicht