Dr. Brenninkmeijer koopt ruimte aan de Beethovenstraat 178 in Amsterdam.

dinsdag 16 juli 2024

Dr. Brenninkmeijer heeft een kantoor-/bedrijfsruimte gelegen op de begane grond en eerste verdieping van de Beethovenstraat 178 in Amsterdam voor eigen gebruik gekocht van de Amsterdamse Hengelsport Vereniging. Het object werd door de verkopende partij, de Amsterdamse Hengelsport Vereniging, gebruikt als hun voormalige verenigingskantoor.

De kantoorruimte beslaat zowel de begane grond (96,45 m²) als de eerste verdieping (108,73 m²) en bevindt zich op loopafstand van de Zuidas. Het complex zelf is van bouwjaar 1956.

Als dermatoloog heeft Dr. Brenninkmeijer vele jaren ervaring met de behandeling van zowel de zieke als gezonde huid, maar ook een uitgebreide achtergrond in esthetische behandelingen. Op de prachtige locatie aan de Beethovenstraat zal Dr. Brenninkmeijer een dermatologie kliniek vestigen, ter uitbreiding van haar algemene- en cosmetische dermatologie.

TREC heeft de koper geadviseerd tijdens het aankoopproces. De verkopende partij werd geadviseerd door BNV makelaars B.V. en The Firm B.V.

Terug naar overzicht