3 Nieuwe huurders in De Hoop gelegen aan de Keizersgracht 209 te Amsterdam

donderdag 18 juli 2024

TREC Agency B.V. heeft drie succesvolle transacties afgerond in het monumentale kantoorgebouw ‘De Hoop’ gelegen aan de Keizersgracht 209 te Amsterdam. Verhuurder verwelkomt Crocodile Agency, Cyber Security District en Rods & Cones Sales B.V. in het rijksmonument gelegen op een van de meest gewilde locaties van de Amsterdamse grachtengordel. Op loopafstand bevindt zich de Westermarkt met de populaire 9 straatjes, het Leidseplein en het Vondelpark. Kortom een perfecte locatie met een zeer gevarieerd winkelaanbod met exclusieve boetieks, gezellige cafés en goede restaurants. 

Crocodile Agency huurt circa 419 m² v.v.o. kantoorruimte verdeeld over het souterrain en het tuinhuis. Crocodile Agency koppelt merken aan beroemdheden om beiden te laten schitteren door strategie, concept, campagnes, productie en voorpaginanieuws. Dankzij hun sterke netwerk creëren ze memorabele campagnes en werken ze samen met bekende bedrijven en influencers. Als one-stop-shop opgericht door liefhebbers van digitale cultuur, brengt Crocodile Agency altijd de juiste mensen bij elkaar.

Cyber Security District en Rods & Cones Sales B.V. zijn de twee nieuwe huurders van de bel-etage en huren in totaal circa 189 m² v.v.o. kantoorruimte. Sinds 2018 helpt Cyber Security District professionals hun carrière in cybersecurity te ontwikkelen met essentiële tools, een actieve community, en deskundige training. Met meer dan 20.000 actieve leden en een groot netwerk, biedt de District waardevolle kennis en connecties voor zowel werkzoekenden als werkgevers.

Rods & Cones Sales B.V. biedt medisch personeel een realtime venster op de wereld, waardoor ze tijdens operaties directe hulp op afstand kunnen ontvangen zonder onderbrekingen. Experts kunnen tijdens de operatie meekijken en advies sturen, terwijl ze de video stream optimaliseren door camera's op afstand aan te passen. Deze plug-and-play technologie werkt naadloos op de achtergrond, zodat chirurgen zich volledig kunnen concentreren op hun werk in een steriele omgeving.

Op dit moment is er nog circa 104 m² v.v.o. kantoorruimte beschikbaar gelegen op de 4e verdieping, dus neem vooral contact met ons op voor het maken van een afspraak om de ruimtes te bezichtigen.

De belangen van de eigenaar werden bij de totstandkoming van de huurovereenkomst behartigd door TREC.

Terug naar overzicht