Kuipersstraat 35 H

1074 EE Amsterdam

Details

Adres Kuipersstraat 35 H
1074 EE Amsterdam
Huurprijs € 1.975 per maand
Status Beschikbaar
Oppervlakte 70 m²
Units vanaf 70 m²
Hoofdbestemming Kantoorruimte
Ligging In woonwijk
Bouwjaar 1916

Omschrijving

OBJECT & OMGEVING
Gelegen in het hart van de bruisende Pijp biedt deze kantoorruimte van circa 70 m² op de begane grond een ideale werkruimte. Aan de achterzijde van het gebouw bevindt zich eveneens een gedeelde buitenruimte waar huurder gebruik van kan maken.

De ligging van dit kantoorgebouw is ideaal, namelijk tussen de Amstel en de Van Woustraat, midden in de Pijp. De Pijp biedt een scala aan eetgelegenheden variërend van gezellige cafés tot hoogwaardige eetgelegenheden. De buurt staat ook bekend om zijn diverse winkelmogelijkheden en uiteraard de populaire Albert Cuyp markt. Voor ontspanning ligt het Sarphatipark op een steenworp afstand. Het pand is gemakkelijk bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer.

OPPERVLAKTE
Voor verhuur is er per direct circa 70 m² v.v.o. kantoorruimte beschikbaar, gelegen op de begane grond.

HUURPRIJS
Kantoorruimte: € 1.975,- per maand, te vermeerderd met BTW.
Servicekosten: € 240,- per maand (gas, water, elektra, internet en schoonmaak), te vermeerderen met BTW als verrekenbaar voorschot.

HUURPERIODE
Vanaf 1 jaar.

PARKEREN
Op locatie is het mogelijk om betaald te parkeren op de openbare weg of door middel van een vergunningensysteem. Daarnaast zijn er meerdere parkeergarages in de nabije omgeving die (tegen betaling) extra parkeermogelijkheden bieden.

OPLEVERINGSNIVEAU
De kantoorruimte zal als volgt worden opgeleverd, inclusief:
- Eigen entree met Nuki Smart systeem (geavanceerde deuropener);
- Mechanische luchtcirculatie;
- Industriële betonvloer;
- Afscheiding d.m.v. glazen schuifwand;
- LED verlichting;
- Pantry voorzien van vaatwasser;
- Huidig meubilair ter overname;
- Gedeelde buitenruimte/tuin.

BEREIKBAARHEID
De Kuipersstraat is gemakkelijk bereikbaar via verschillende vervoersmiddelen, waaronder auto, fiets en openbaar vervoer. Met uitstekende verbindingen naar omliggende wijken en het stadscentrum, is het een centrale locatie.

Per auto:
Via de A10 , de ringweg van Amsterdam, is de locatie met de auto uitstekend bereikbaar. Neem afslag S110 (Amsterdam-Rivierenbuurt) en volg de borden naar de Amsteldijk en de Van Woustraat.

Per openbaar vervoer:
Met het openbaar vervoer is de kantoorruimte eveneens goed bereikbaar. Met op loopafstand tramhaltes voor lijnen 3, 4, en 12, evenals diverse buslijnen. Bovendien zijn de metrostations De Pijp en Wibautstraat dichtbij, wat snelle verbindingen door de stad mogelijk maakt.
Terug naar overzicht