H.J.E. Wenckebachweg 210

1096 AS Amsterdam

Details

Adres H.J.E. Wenckebachweg 210
1096 AS Amsterdam
Huurprijs € 185 per vierkante meter per jaar
Status Beschikbaar
Oppervlakte 3.311 m²
Units vanaf 531 m²
Hoofdbestemming Kantoorruimte
Ligging Kantorenpark
Snelweg op minder dan 500 m
Energielabel A++

Omschrijving

OBJECT:
Het markante kantoorgebouw De Henri is gelegen te Amsterdam in de buurt Weespertrekvaart aan de H.J.E. Wenckebachweg nabij station Amstel en is goed bereikbaar. Het kantoorgebouw ligt op een prachtige zichtlocatie aan de Ringweg Zuid (A10) en heeft een totale oppervlakte van circa 6.346 m² v.v.o. kantoorruimte, verdeeld over zeven lagen. De verdiepingen beschikken over grote vloervelden variërend van circa 800 tot 1.200 m².

De Henri heeft een moderne uitstraling en is voorzien van een zeer representatief en modern inbouwpakket. Het kantoorgebouw beschikt over een gemeenschappelijke receptie welke wordt gehost door De Huismeesters. Zij verzorgen het ontvangst van bezoekers alsmede koffie, thee en de mogelijkheid voor een broodje bij de lunch. Het gebouw heeft een industriële look met een fantastische daglichttoetreding. Dit alles creëert een gezonde en inspirerende werkomgeving.

OMGEVING:
Het kantoorgebouw De Henri is gelegen op een unieke zicht locatie aan de snelweg A10 in het Amsterdam Business Park. Het Amstel Business Park heeft zich de afgelopen periode ontwikkeld op diverse gebieden. Naast de renovatie van een aantal grote kantoorgebouwen, zijn er in korte termijn veel woningen gerealiseerd. Er is een mix gerealiseerd van hotel, studenten- en starterswoningen, vrije sector huurwoningen, koopwoningen en zelfbouwkavels.

Tevens opende in de zomer van 2018 het eerste Van der Valk-hotel te Amsterdam. Naast de 206 hotelkamers is er een à la carte restaurant, een buffetrestaurant en een bar met terras aan het water van de Duivendrechtsevaart. Door de toekomstige combinatie van werken en wonen zal het nu al populaire gebied een stevige upgrade ondergaan. In de directe omgeving zijn diverse gerenommeerde (internationale) bedrijven en instanties gevestigd, waaronder Fujifilm, Visma, BMW/ Mini, G-star en Publishers Europa.

OPPERVLAKTE:
Momenteel is er circa 3.311 m² v.v.o. kantoorruimte voor verhuur beschikbaar, welke als volgt in het gebouw is onderverdeeld:
3e verdieping (unit 3.1) circa 1.168 m² v.v.o. kantoorruimte | per direct beschikbaar
4e verdieping (unit 4.1) circa 806 m² v.v.o. kantoorruimte | in overleg beschikbaar
5e verdieping (unit 5.1) circa 806 m² v.v.o. kantoorruimte | per 1 juli 2024 beschikbaar
6e verdieping (unit 6.1) circa 531 m² v.v.o. kantoorruimte | per direct beschikbaar

De 3e en 4e verdieping van De Henri zijn goed te combineren met de 3e en 4e verdieping van de naastgelegen nieuwbouwontwikkeling ‘Orato’. Hierdoor kan vrijwel ieder gewenst metrage gehuurd worden!

PARKEREN:
De parkeernorm bedraagt circa 1:125 m² v.v.o. kantoorruimte.

HUURPRIJZEN:
Kantoorruimte: € 185,- per m² v.v.o. per jaar;
Parkeerplaats: € 2.500,- per plaats per jaar.

Bovengenoemde huurprijzen dienen te worden vermeerderd met BTW.

Servicekosten:
€ 55,- per m² v.v.o. per jaar, te vermeerderen met BTW als verrekenbaar voorschot.

OPLEVERINGSNIVEAU:
ALGEMENE RUIMTE
- Representatieve entree op de begane grond met bemande receptie welke wordt gehost door De Huismeesters;
- Gemeenschappelijke personenliften;
- Pantry per verdieping;
- Douchevoorziening.

KANTOORRUIMTEN
Het kantoor wordt opgeleverd in de huidige staat, voorzien van onder andere:
- Glazen scheidingswanden;
- Gietvloer;
- Computervloer (deels);
- Verlichting;
- Systeemplafond;
- UTP Cat 6;
- Luchtbehandelingsinstallatie;
- Databekabeling met wandoutlets;
- Keukens voorzien van vaatwasser en koelkasten;
- Toiletgroepen.

ENERGIELABEL:
Het kantoorgebouw beschikt over energielabel A++.

BEREIKBAARHEID:
Het markante kantoorgebouw is gelegen op een unieke zicht locatie aan de snelweg A10 in het Amsterdam Business Park en heeft een goede bereikbaarheid.

Per auto:
Per auto is de locatie goed bereikbaar. Direct gelegen aan de afslag S111 (Weespertrekvaart) van de ringweg A10 Zuid, welke direct aansluiting geeft op de Rijksweg A2 (Amsterdam – Utrecht) alsmede Rijksweg A4 (Amsterdam – Luchthaven Schiphol – Den Haag).

Openbaar vervoer:
Per openbaar vervoer is de locatie eveneens goed te bereiken. Op loopafstand bevindt zich metrostation “Van der Madeweg “welke directe verbindingen geeft met NS-station “Amstelstation” en “Duivendrecht” welke vervolgens directe aansluiting geeft op de internationale luchthaven Schiphol en Amsterdam Centraal Station. Er is een eventuele shuttle service beschikbaar van- en naar Station Amstel.

Via fiets- en wandelroutes is het gebied ook eenvoudig bereikbaar vanuit de omliggende woonwijken in Watergraafsmeer, Duivendrecht en Diemen.

Meer informatie vindt u in onze brochure of neem contact met ons op via 020-7670330.
Terug naar overzicht