Herikerbergweg 282

1101 CT Amsterdam

Details

Adres Herikerbergweg 282
1101 CT Amsterdam
Huurprijs € 210 per vierkante meter per jaar
Status Beschikbaar
Oppervlakte 237 m²
Units vanaf 237 m²
Hoofdbestemming Kantoorruimte
Ligging Kantorenpark
Snelweg op 500 m tot 1000 m
Bouwjaar 2007
Energielabel A

Omschrijving

OBJECT
Het hoogwaardige kantoren complex ‘Plaza Arena’ bestaat in totaal uit 9 kantoorgebouwen. Het kantoorgebouw Dali maakt als zelfstandig kantoorgebouw deel uit van het kantorenpark en is gelegen direct op de hoek Holterbergweg en de Hoogoorddreef en daarmee uitstekend bereikbaar. Het hoogwaardige kantoorgebouw omvat in totaal circa 5.525 m² v.v.o. kantoorruimte, verdeeld over de begane grond en de acht bovenliggende verdiepingen. Onder het gebouw bevindt zich een half verdiepte parkeergarage ten behoeve van het stallen van auto’s en motorfietsen.

De Johan Cruijf Arena, NS station Bijlmer Arena, Arena winkelboulevard met Villa Arena, Pathé bioscopen, AFAS live en Ziggo Dome bevinden zich in de directe nabijheid van het kantoorgebouw. Tevens bevindt zich op loopafstand het winkelcentrum “De Amsterdamse poort”.

Het gehele centrumgebied met veel woningontwikkelingen wordt gewaardeerd als één van de beste multifunctionele kantoorlocaties in de Randstad.

OMGEVING
Dali bevindt zich in het bruisende kantorenpark Amstel III, op een steenworp afstand van de levendige Arena Boulevard. Hier vindt u een dynamische mix van woon-, winkel- en horecavoorzieningen. Deze hoogwaardige locatie blijft zich ontwikkelen, wat resulteert in groeiende bedrijvigheid. Talrijke gerenommeerde multinationals hebben voor deze
locatie gekozen, waaronder Endemol, ING en Deutsche Bank. Deze bedrijvigheid sluit perfect aan bij de vele populaire trekpleisters in de omgeving, zoals de Amsterdam Arena, de Heineken Music Hall, de Ziggo Dome en de Pathé Arena bioscoop.

Amstel III is een bedrijvenpark in Amsterdam Zuidoost, gelegen tussen de Rijksweg A2 en het treinstation Amsterdam Bijlmer Arena. Het NS-station, de metro en het busstation liggen op slechts 5 minuten loopafstand. Met een oppervlakte van ongeveer 200 hectare biedt het bedrijvenpark ruimte aan diverse soorten bedrijven, van kleine kantoren tot grote industriële complexen.

Dali bevindt zich op korte afstand van luchthaven Schiphol en is uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer. Ook met de auto is het gebied goed bereikbaar, met directe toegang tot snelwegen die Amsterdam met de rest van Nederland verbinden.

OPPERVLAKTE
Op dit moment is 237 m² v.v.o. kantoorruimte voor verhuur beschikbaar, gelegen op de 7e verdieping van het kantoorgebouw Dali gelegen aan de Herikerbergweg 282 te Amsterdam.

PARKEREN
Parkeernorm 1:125 m².

Parkeren vindt plaats in de ondergelegen parkeergarage onder het gehele complex Plaza Arena. De garage wordt geëxploiteerd door de gemeente Amsterdam. Parkeerplaatsen worden gehuurd voor een periode gelijk aan de duur van de huurovereenkomst op basis van een parkeernorm van 1 plaats per 125 m² kantoorruimte. Daarnaast is er voldoende ruimte voor bezoekers.

HUURPRIJZEN
Kantoorruimte: € 210,- per m² v.v.o. per jaar;
Parkeerplaats: € 2.350,- per plaats per jaar.

Bovengenoemde huurprijzen dienen te worden vermeerderd met BTW.

Servicekosten:
€ 65,- per m² v.v.o. per jaar, te vermeerderen met BTW als verrekenbaar voorschot.

OPLEVERINGSNIVEAU
- Representatieve entree;
- Twee gezamenlijke liften;
- Sanitaire voorzieningen per verdieping;
- Huidige vloerafwerking (tapijttegels);
- Huidige indeling middels scheidingswanden;
- Systeemplafonds met verlichtingsarmaturen;
- Pantry;
- Deels te openen ramen voorzien met zonwering (zwarte luxaflex).

ENERGIELABEL
Het kantoorgebouw Dali beschikt over een energielabel A.

BEREIKBAARHEID
Het gebouw is zeer goed bereikbaar per zowel eigen als openbaar vervoer en biedt bovendien uitstekende parkeermogelijkheden.

Per auto:
De bereikbaarheid met de auto is optimaal door de centrale ligging russen de knooppunten van de A1 (Amsterdam – Amersfoort), de A2 (Amsterdam – Utrecht), de Ringweg A10 en de A9 (Haarlem – Amsterdam Zuidoost).

Per openbaar vervoer:
Kantoorgebouw Dali is gelegen direct op de hoek Holterbergweg en de Hoogoorddreef en daarmee uitstekend bereikbaar. Zowel het NS station, als metro en busstation zijn op ruim 5 minuten loopafstand gelegen.

Trein:
Vanaf NS station Bijlmer ArenA Amsterdam zijn Amsterdam Centraal Station, Amsterdam RAI, Amsterdam Zuid, Amsterdam Schiphol Airport, Zaandam, Alkmaar, Utrecht, Den Haag, Rotterdam, Eindhoven, Amersfoort, Deventer en vele andere bestemmingen eenvoudig te bereiken.

Metro:
Het NS station Amsterdam Bijlmer ArenA is een stop van de metrolijnen 50 (Amsterdam Isolatorweg – NS station Amsterdam Zuid – Gein) en 54 (NS station Amsterdam Centraal – Gein). Hierdoor zijn gemiddeld iedere 8 minuten - in beide richtingen – metroverbindingen mogelijk.

Bus:
Vanuit de regio is gebouw Jupiter Plaza Arena ook per streekbus goed te bereiken met de lijnen 171, 300, 255, 356 en N30.

Meer informatie vindt u in onze brochure of neem contact met ons op via 020-7670330.
Terug naar overzicht