Herengracht 338

1016 CG Amsterdam

Details

Adres Herengracht 338
1016 CG Amsterdam
Huurprijs € 240 per vierkante meter per jaar
Status Beschikbaar
Oppervlakte 150 m²
Units vanaf 150 m²
Hoofdbestemming Kantoorruimte
Ligging Winkelgebied stadscentrum
Bouwjaar 1906

Omschrijving

OBJECT:
In het grachtenpand gelegen aan de Herengracht 338 is ca. 150 m² v.v.o. kantoorruimte beschikbaar voor verhuur verdeeld over het souterrain. Het monumentale object is omstreeks 1618 gebouwd en bevindt zich midden in het centrum van Amsterdam. Deze locatie kenmerkt zich door een mix van wonen, werken en winkels. Daarnaast bevinden zich veel voorzieningen in de directe nabijheid van het gebouw zoals hotels, restaurants en musea. Op loopafstand bevinden zich de Dam, Kalverstraat, Rozengracht, de Westertoren en de populaire “Negen Straatjes”.

Het gebouw is voorzien van karakteristieke elementen en een marmeren vloer op de begane grond. Aan de achterzijde van het gebouw bevindt zich een groene tuin, waar de huurders van het gebouw gebruik van kunnen maken.

In dit gebouw zijn een aantal hoogwaardige huurders gevestigd waaronder Global Cleantech Capital en Corum Asset Management.

GEHUURDE:
Het gebouw is in totaal 786 m² groot. Op dit moment is er circa 150 m² v.v.o. kantoorruimte voor verhuur beschikbaar gelegen op het souterrain.
Souterrain - ca. 150 m² v.v.o. kantoorruimte - Per direct beschikbaar

HUURPRIJS:
Kantoorruimte: € 248,- per m² v.v.o. per jaar.

Bovengenoemde huurprijs dient te worden vermeerderd met BTW.

SERVICEKOSTEN:
€ 45,- per m² v.v.o. per jaar, te vermeerderen met BTW als verrekenbaar voorschot.

BTW:
Huurder dient voor meer dan 90% BTW belastbare prestaties te verrichten in het gehuurde. Indien huurder op enig moment niet aan dit criterium voldoet, zal de huurprijs met een nader te bepalen bedrag worden verhoogd, teneinde het financiële nadeel voor verhuurder volledig te compenseren.

BEREIKBAARHEID:
Het kantoorgebouw is zeer centraal gelegen in Amsterdam en ligt op loopafstand van de A1 winkelstraten, het Spui, het Rokin, het Leidsplein en de gezellige Jordaan. Ook de Dam en het Centraal Station van Amsterdam zijn nabij gelegen.

PER AUTO:
De locatie is met de auto goed te bereiken vanaf de ringweg A10 (afslag S105) via de Jan van Galenstraat, de Nassaukade en de Rozengracht of de Leidsegracht.

PER OPENBAAR VERVOER:
Per openbaar vervoer is de locatie uitstekend bereikbaar door de nabijheid van de tramhalte Spui (Nieuwezijds Voorburgwal). Hierdoor is het Centraal Station met tram 2, 11, 12 van Amsterdam in 10 minuten bereikbaar. Het Leidseplein is binnen 10 minuten bereikbaar, vanaf deze locatie vertrekken er diverse bussen en trams naar verschillende richtingen.

Meer informatie vindt u in onze brochure of neem contact met ons op via 020-7670330.
Terug naar overzicht