Ellermanstraat 12

1114 AK Amsterdam-Duivendrecht

Details

Adres Ellermanstraat 12
1114 AK Amsterdam-Duivendrecht
Huurprijs € 250 per vierkante meter per jaar
Status Beschikbaar
Oppervlakte 1.145 m²
Units vanaf 90 m²
Hoofdbestemming Kantoorruimte
Ligging Bedrijventerrein
Bouwjaar 1985
Energielabel A++

Omschrijving

OBJECT
Het kantoorgebouw is gelegen in het Amstel Business Park Zuid en ligt ingeklemd tussen Duivendrecht, Amsterdam en Amsterdam Zuidoost. Het gebied is 180 hectare groot en wordt momenteel her-ontwikkeld tot een gemengd gebied voor wonen, werken en recreëren.

Na de renovatie zal het gebouw gasloos zijn, over een warmtepomp en energielabel A++ beschikken. Het hoogwaardige kantoorgebouw beschikt over grote raampartijen welke voor een overvloed van daglicht zorgen en zullen een gevoel van ruimte en openheid bieden. Dit laat natuurlijk licht de ruimte binnenstromen, waardoor een heldere en uitnodigende werkomgeving ontstaat.

In de directe omgeving bevinden zich reeds diverse creative bedrijven zoals Happy Horizon, Blooming Media, Scrambled, Drukbedrijf en Qmusic (Kauwgomballenfabriek), XNRGY (padel) en in de toekomst het Conscious Hotel.

OMGEVING
Het gebied is enorm in ontwikkeling en verandert van een traditioneel bedrijventerrein naar een gemengd woon-/ werkgebied en huisvest onder andere diverse moderne kantoren, hotels, restaurants, padel, woningontwikkelingen (Amstelkwartier, KBF Dock, en Bijlmer Bajes kwartier) en diverse andere ondersteunende faciliteiten. Meer en meer
jonge en creatieve bedrijven ervaren dit als prettig en vestigen zich graag in de directe omgeving.

Tevens zijn gevestigde namen als Warner Bros en Q-music in dit gebied gevestigd. De omgeving lag als werkgebied aan de rand van de stad. Maar met nieuwe woningbouw in de gebieden OverAmstel, Amstel III en de Nieuwe Kern groeien de gebieden dichter naar elkaar en naar de stad toe. Het gebied wordt door de Gemeente Amsterdam actief getransformeerd naar een multifunctioneel en creatief woon-/ werkgebied. De gunstige ligging ten opzichte van de stad en de goede bereikbaarheid per metro, fiets en auto maken het een aantrekkelijk werkgebied.

OPPERVLAKTE
Op dit moment is circa 1.145 m² v.v.o. kantoorruimte voor verhuur beschikbaar, welke als volgt in het gebouw zijn onderverdeeld:
Begane grond - ca. 90 m² v.v.o. kantoorruimte
Begane grond + 1e verdieping - ca. 360 m² v.v.o. kantoorruimte
2e verdieping - ca. 460 m² v.v.o. kantoorruimte
3e verdieping - ca. 235 m² v.v.o. kantoorruimte

PARKEREN
Parkeren is mogelijk op de openbare weg middels betaling of een vergunningensysteem. Er zijn 8 parkeerplaatsen in de ondergelegen parkeergarage beschikbaar welke evenredig verdeeld zullen worden.

Een bedrijf heeft recht op 4 vergunningen, plus 1 vergunning per 2 Fte. Als er sprake is van parkeerplaatsen op eigen terrein wordt de helft van dit aantal afgetrokken van het aantal vergunningen waar het bedrijf recht op heeft. De parkeervergunningen worden op bedrijfsnaam verstrekt.

HUURPRIJZEN
Kantoorruimte: € 250,- per m² v.v.o. per jaar;
Parkeerplaats: € 2.000,- per plaats per jaar.

Bovengenoemde huurprijzen dienen te worden vermeerderd met BTW.

Servicekosten:
Nader overeen te komen.

Huurprijsbetaling:
Per kwartaal vooruit.

OPLEVERINGSNIVEAU
Het opleveringsniveau is nader te bepalen, maar onder andere voorzien van:
- Gietvloer;
- Openen industrieel plafond;
- Grote raampartijen (deels te openen);
- Volledig en duurzaam gerenoveerd;
- Gasloos, energiezuinig;
- Hoogwaardig afwerkingsniveau;
- Energielabel A++;
- Diverse buitenruimte (afhankelijk van het gehuurde).

BEREIKBAARHEID
Het kantoorgebouw is gelegen op een dynamische locatie, nabij de A9, A10 en de A2. Vanaf hier zijn er snelle verbindingen met o.a. Schiphol, Amsterdam-Centrum, Amsterdam Zuidoost, Utrecht en het Gooi.

Per auto:
De kantoorruimte heeft een zeer gunstige ligging ten opzichte van Knooppunt Amstel. Het object is gelegen in een zijstraat van de Spaklerweg welke aansluit op de Ringweg A10 (afslag S111 Amstel Businesspark) en nabij het knooppunt met de A2. Vanaf hier zijn er snelle verbindingen met o.a. Schiphol, Amsterdam-Centrum, Amsterdam Zuid Oost, Utrecht en Het Gooi.

Per openbaar vervoer:
Het metrostation “Van Der Madeweg” ligt op steenworp afstand en NS treinstation “Duivendrecht” ligt op loopafstand (5 minuten) en maakt verbinding mogelijk met alle vormen van openbaar vervoer in alle richtingen.
Terug naar overzicht